Vuurvogel
Vuurvogel
Vrije school De Vuurvogel
Je zit al op de school of je gaat naar de school De Vuurvogel. Bij ons kun je na schooltijd lekker met je vrienden of vriendinnen verder spelen. Wij hebben twee eigen lokalen en een groot speelplein met een heerlijk veld ernaast op het Jagerspad, vlakbij school. En soms gaan we naar de Kinderboerderij of versieren we de omgeving van school. In vakanties en op studiedagen spreken we vaak af met onze andere BSO: BSO Wijs! Dan gaan we bijvoorbeeld naar het bos of naar een speeltuin.

De mooiste speelplekken
Dat de Vuurvogel veel lokalen heeft, dat weet je vast. Maar de school heeft heel veel kinderen en heel veel kinderen gaan naar onze BSO. Daarom hebben we in overleg met school besloten dat de BSO een eigen plek buiten school heeft. Dat is op het Jagerspad, 5 minuten fietsen of 15 minuten lopen. En daar hebben we hele mooie eigen lokalen en een groot speelplein meteen eigen moestuin!

Het hele jaar open
Het hele jaar ben je welkom om te komen spelen bij BSO de Vuurvogel. Wij zijn open tijdens alle schoolweken en vakanties. Alleen op officiële feestdagen zijn wij gesloten.
Tijdens de schoolweken zijn wij direct na schooltijd geopend op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. We zijn tot 18.30 open.
Tijdens studiedagen en vakantiedagen kun je de hele dag bij BSO de Vuurvogel komen spelen: van 8.00 uur tot 18.30 uur.
Bij voldoende aanmeldingen kan BSO de Vuurvogel ook op woensdag of vrijdag opengaan. Het gaat dan om telkens minimaal 6 kinderen.


Vakantieopvang
Je kunt bij ons ook alleen in de vakanties komen spelen. Tijdens de vakanties hebben we de héle dag om te spelen, dus hebben we veel tijd om leuke dingen te doen. Een dagje dierentuin, bezoekjes aan boerderijen, pony’s verzorgen, knikkerbanen en hutten bouwen. Elke dag is bij ons echt vakantie!

Lekker eten bij BSO Wijs! Driebergen
Geen tijd of zin om te koken? Ouders kunnen heerlijke maaltijden bestellen bij Lekker, een culinaire winkel met heerlijke streek- en biologische producten. Via lekkerdriebergen.nl kan het bestelformulier ingevuld worden en dan wordt de maaltijd bezorgd op de BSO.

Interesse?
U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of een mail sturen naar info@bsowijs.nl. U kunt uw kind(eren) ook inschrijven.
Stacks Image 1466
Contactgegevens
Jagerspad 7
3972 XL Driebergen

Aanspreekpunt
Nadja Burgemeister
06-37433414
nadja@bsowijs.nl
Landelijk Register Kinderopvang
BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD. Het LRK-nummer is 836217330. Dit nummer heeft u nodig als u kinderopvangtoeslag wilt aanvragen.
Een keer meespelen?
Dat mag! Neem contact op met de groepsleiding en maak een afspraak. Als ouder bent u ook van harte welkom om een middag mee te kijken.
Tarieven
In het tarievenoverzicht kunt u zien van welke school wij kinderen opvangen. Als de school van uw kind hier niet tussen staat, neemt u dan contact met ons op over de mogelijkheden.
Inschrijven
U krijgt een plaatsingsaanbod en uw kind mag een of twee keer komen wennen.
Hier vindt u het inschrijfformulier
Oudercommissie
Heeft u vragen aan de oudercommissie of wilt u meedenken in de oudercommissie mail dan naar vuurvogel@bsowijs.nl.