Vianen Hoef en Haag
Stacks Image 3474


Vianen
Nieuwe locatie in Hoef en Haag!
BSO Wijs! wil zoveel mogelijk kinderen buiten laten spelen. De landelijke omgeving van Hoef en Haag biedt voor kinderen enorm veel mogelijkheden om buiten te spelen en nieuwe dingen te ontdekken. Als het slecht weer is, schuilen we in onze opvanglocatie. Aan het einde van de dag zijn wij altijd bij onze opvanglocatie.

Het hele jaar open
Het hele jaar ben je welkom om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn open tijdens alle schoolweken en vakanties. Alleen op officiële feestdagen zijn wij gesloten.
Tijdens de schoolweken zijn wij direct na schooltijd geopend op de maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. We zijn tot 18.30 open.
Tijdens studiedagen en vakantiedagen kun je de hele dag bij BSO Wijs! komen spelen: van 8.00 uur tot 18.30 uur.
Bij voldoende aanmeldingen kan BSO Wijs! ook op woensdag of vrijdag opengaan. Het gaat dan om telkens minimaal 6 kinderen.

Vakantieopvang
Je kunt bij ons ook alleen in de vakanties komen spelen. Tijdens de vakanties hebben we de héle dag om buiten te spelen, dus hebben we veel tijd om leuke dingen te doen. Een dagje dierentuin, bezoekjes aan boerderijen, pony’s verzorgen, vlotten bouwen of lekker zwemmen. Elke dag is bij ons echt vakantie!

Interesse?
U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of een mail sturen naar sandra@bsowijs.nl. U kunt uw kind(eren) ook al vrijblijvend inschrijven. Wij gaan open op het moment dat we voldoende aanmeldingen hebben. Zeg het dus voort!
Stacks Image 14526
Stacks Image 14528
Stacks Image 14530
Stacks Image 14532
Stacks Image 14534
Stacks Image 14536
Stacks Image 14538
Contactgegevens
Aanspreekpunt
Sandra Hofhuis
06-28043648
sandra@bsowijs.nl
Landelijk Register Kinderopvang
BSO Wijs! is nog niet gestart en heeft dus nog geen inspectierapport van de GGD. Bent u wel geïnteresseerd hoe ij het doen? Hier vindt u het inspectierapport van onze vestiging in Vianen.
Een keer meespelen?
Dat mag! U kunt uw kind(eren) nu al laten meespelen in Vianen of even wachten totdat wij in Hoef en Haag gestart zijn. Neem contact op met de Sandra Hofhuis en maak een afspraak. Als ouder bent u ook van harte welkom om een middag mee te kijken.
Tarieven
In het tarievenoverzicht kunt u zien wat onze uurprijs en maandprijs is.
Inschrijven
U krijgt een plaatsingsaanbod en uw kind mag een of twee keer komen wennen.
Hier vindt u het inschrijfformulier