Vianen
Stacks Image 3474


Vianen
Sportcentrum Helsdingen
Als het slecht weer is, schuilen we bij Sportcentrum Helsdingen. Zo heet het gebouw dat vlakbij de sportvelden ligt. We kunnen binnen in de sporthal spelen en zelfs klimmen op een echte klimmuur. Ook hebben we een eigen zaaltje waar je heerlijk kunt chillen en knutselen. Eromheen is lekker veel ruimte waar je ook buiten heel leuk kunt spelen. Heb je wel eens een gekookt op een ketelkookpan? Wij leren je om een soepje te maken en het vuur aan te krijgen. Aan het einde van de dag zijn we ook altijd bij het sportcentrum, als je vader of moeder je komt ophalen.

De mooiste speelplekken
Vianen heeft veel mooie speelplekken. Ben je al eens wezen vliegeren bij de recreatieplas de Middelwaard? En wist je dat je daar prachtige stenen kunt vinden? In de zomer nemen we er ook vaak een duik. Vianen heeft ook een mooi bos waar we speurtochten doen of op zoek gaan naar materialen om mee te knutselen. Verder spelen we graag bij het speelkasteel waar een enorm leuke speeltuin is en waar je ook goed vissen kunt vangen.

Het hele jaar open
Het hele jaar ben je welkom om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn open tijdens alle schoolweken en vakanties. Alleen op officiële feestdagen zijn wij gesloten.
Tijdens de schoolweken zijn wij direct na schooltijd geopend op de maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. We zijn tot 18.30 open.
Tijdens studiedagen en vakantiedagen kun je de hele dag bij BSO Wijs! komen spelen: van 8.00 uur tot 18.30 uur.
Bij voldoende aanmeldingen kan BSO Wijs! ook op woensdag of vrijdag opengaan. Het gaat dan om telkens minimaal 6 kinderen.

Vakantieopvang
Je kunt bij ons ook alleen in de vakanties komen spelen. Tijdens de vakanties hebben we de héle dag om buiten te spelen, dus hebben we veel tijd om leuke dingen te doen. Een dagje dierentuin, bezoekjes aan boerderijen, pony’s verzorgen, vlotten bouwen of lekker zwemmen. Elke dag is bij ons echt vakantie!

Lunchopvang basisschool De Wiekslag Vianen
BSO Wijs! is gestart met de lunchopvang aan de Wiekslag. Dit is handig voor ouders die net iets langer willen doorwerken of ouders die even niet in de gelegenheid zijn twee keer op een dag hun kinderen op te halen. Meer informatie? Stuur dan een mailtje naar
vianen@bsowijs.nl of neem telefonisch contact op met Lidwine via 06-16697051 of het kantoor via 0343-758418.

Interesse?
U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of een mail sturen naar info@bsowijs.nl. U kunt uw kind(eren) ook inschrijven.
Stacks Image 14526
Stacks Image 14528
Stacks Image 14530
Stacks Image 14532
Stacks Image 14534
Stacks Image 14536
Stacks Image 14538
Contactgegevens
Westelijke Parallelweg 1
4133 NH

Aanspreekpunt
Lidwine Beerthuizen
06-16697051
lidwine@bsowijs.nl
Landelijk Register Kinderopvang
BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD. Het LRK-nummer is 219828258. Dit nummer heeft u nodig als u kinderopvangtoeslag wilt aanvragen.
Een keer meespelen?
Dat mag! Neem contact op met de groepsleiding en maak een afspraak. Als ouder bent u ook van harte welkom om een middag mee te kijken.
Tarieven
In het tarievenoverzicht kunt u zien van welke school wij kinderen opvangen. Als de school van uw kind hier niet tussen staat, neemt u dan contact met ons op over de mogelijkheden.
Inschrijven
U krijgt een plaatsingsaanbod en uw kind mag een of twee keer komen wennen.
Hier vindt u het inschrijfformulier
Oudercommissie
Heeft u vragen aan de oudercommissie of wilt u meedenken in de oudercommissie mail dan naar ocvianen@bsowijs.nl.