Leidsche Rijn
Leidsche Rijn
Locatie Leidsche Rijn: De Parasites
In de oude boomgaard van Castellum Hoge Woerd, liggen 2 bijzondere kunstwerken die ze Parasites noemen. Een blauwe en oranje, ontworpen door een kunstenaar. Aan het einde van de dag kun je daar binnen spelen. De Parasites staan in een boomgaard waar je natuurlijk ook nog lekker kunt spelen.

Op de locatie Leidsche Rijn zitten kinderen van de volgende scholen: Achtbaan, Boongaard, Meander, Apollo 11, Beatrixschool en Driekoningen.

Locatie Terwijde: Klimhal Neoliet
Op 23-10-2017 hebben wij een nieuwe vestiging van BSO Wijs! in Leidsche Rijn geopend, in de nieuwe klimhal Neoliet. Kinderen van de scholen de Ridderhof, Hof Terwijde, Waterrijk, Arcade en het Zand kunnen terecht bij de nieuwe locatie. 
Wil je weten hoe een middag bij onze buiten BSO eruit ziet? Kom gerust een dagje mee buitenspelen. Of heb je vragen over de nieuwe locatie? Mail dan naar leidscherijn@bsowijs.nl. Direct inschrijven? Klik dan hier.

De mooiste speelplekken
Kun je eigenlijk in jouw stad goed buitenspelen? Ja hoor, dat kan prima! In het Maximapark kunnen we bijvoorbeeld op zoek gaan naar beestjes of we gaan spelen in de bosspeeltuin. We kunnen natuurlijk ook met z’n allen een hut bouwen en jou leren hoe je vuur moet maken. En wat dacht je van een speurtocht doen, een duik nemen in de Haarrijnse Plas en appels plukken in de boomgaard bij de Parasites? Er is genoeg te doen in Leidsche Rijn!

Het hele jaar open
Het hele jaar ben je welkom om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn open tijdens alle schoolweken en vakanties. Alleen op officiële feestdagen zijn wij gesloten.
Tijdens de schoolweken zijn wij direct na schooltijd geopend op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. We zijn tot 18.30 open.
Tijdens studiedagen en vakantiedagen kun je de hele dag bij BSO Wijs! komen spelen: van 8.00 uur tot 18.30 uur.
Bij voldoende aanmeldingen kan BSO Wijs! ook op woensdag of vrijdag opengaan. Het gaat dan om telkens minimaal 6 kinderen.

Vakantieopvang
Je kunt bij ons ook alleen in de vakanties komen spelen. Tijdens de vakanties hebben we de héle dag om buiten te spelen, dus hebben we veel tijd om leuke dingen te doen. Een dagje dierentuin, bezoekjes aan boerderijen, pony’s verzorgen, vlotten bouwen of lekker zwemmen. Elke dag is bij ons echt vakantie!

Interesse?
U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of een mail sturen naar info@bsowijs.nl. U kunt uw kind(eren) ook inschrijven.
Stacks Image 14689
Stacks Image 14691
Stacks Image 14693
Stacks Image 14695
Stacks Image 14697
Stacks Image 14699
Stacks Image 14701
Contactgegevens Leidsche Rijn
Middelweerdbaan 1
3454 HR De Meern

Aanspreekpunt
Dagmar Kuus
06-52896946
dagmar@bsowijs.nl
Contactgegevens Terwijde
Componistenlaan 6
345 SX Utrecht

Aanspreekpunt
Erik van Eijk
06-50826729
dagmar@bsowijs.nl
Landelijk Register Kinderopvang
BSO Wijs! Leidsche Rijn heeft een positief inspectierapport van de GGD. Het LRK-nummer van Leidsche Rijn is 208943353.
Het
inspectierapport van Terwijde vindt u hier. LRK-nummer van Terwijde is 691400106. Deze nummers heeft u nodig als u kinderopvangtoeslag wilt aanvragen.
Een keer meespelen?
Dat mag! Neem contact op met de groepsleiding en maak een afspraak. Als ouder bent u ook van harte welkom om een middag mee te kijken.
Tarieven
In het tarievenoverzicht kunt u zien van welke school wij kinderen opvangen. Als de school van uw kind hier niet tussen staat, neemt u dan contact met ons op over de mogelijkheden.
Inschrijven
U krijgt een plaatsingsaanbod en uw kind mag een of twee keer komen wennen.
Hier vindt u het inschrijfformulier
Oudercommissie
Heeft u vragen aan de oudercommissie of wilt u meedenken in de oudercommissie mail dan naar ocbsowijslr@gmail.com.