Driebergen
Driebergen
De Kinderboerderij
Schuilen bij BSO Wijs! in Driebergen doen we op Kinderboerderij ’t Woelige nest. Een gezellige plek met schommels, glijbaan, skelters en een mega zandbak. In de boerderij hebben je BSO vriendjes en vriendinnetjes een eigen chillhoek gemaakt met Donald Duckjes en een dartboard. En als je het leuk vindt om de dieren te verzorgen, mag je aan de slag met borstels, bezems en hooi.

De mooiste speelplekken
BSO Wijs! speelt vaak op het prachtige landgoed Heidestein van het Utrechts Landschap. Dat is een heel groot bos met spannende donkere tunnels en mooie klimbomen. Ook gaan we vaak naar Klein Zwitserland waar je op de zandvlakte kunt rennen en glijden of in het water naar beestjes zoeken. Op het Seminarieterrein kun je voetballen of op het klimtoestel spelen.

Het hele jaar open
Het hele jaar ben je welkom om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn open tijdens alle schoolweken en vakanties. Alleen op officiële feestdagen zijn wij gesloten.
Tijdens de schoolweken zijn wij direct na schooltijd geopend op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. We zijn tot 18.30 open.
Tijdens studiedagen en vakantiedagen kun je de hele dag bij BSO Wijs! komen spelen: van 8.00 uur tot 18.30 uur.
Bij voldoende aanmeldingen kan BSO Wijs! ook op woensdag of vrijdag opengaan. Het gaat dan om telkens minimaal 6 kinderen.

Vakantieopvang
Je kunt bij ons ook alleen in de vakanties komen spelen. Tijdens de vakanties hebben we de héle dag om buiten te spelen, dus hebben we veel tijd om leuke dingen te doen. Een dagje dierentuin, bezoekjes aan boerderijen, pony’s verzorgen, vlotten bouwen of lekker zwemmen. Elke dag is bij ons echt vakantie!

Lekker eten
Geen tijd of zin om te koken? U kunt heerlijke maaltijden bestellen bij Lekker, een culinaire winkel met heerlijke streek- en biologische producten. Via lekkerdriebergen.nl kunt u het bestelformulier invullen en dan wordt de maaltijd bezorgd op de BSO.

Interesse?
U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of een mail sturen naar info@bsowijs.nl. U kunt uw kind(eren) ook inschrijven.
Stacks Image 14363
Stacks Image 14365
Stacks Image 14367
Stacks Image 14369
Stacks Image 14371
Stacks Image 14373
Stacks Image 14375
Contactgegevens
Boterbloem 3
3972 SB Driebergen

Aanspreekpunt
Helen Forrer
06-80186208
helen@bsowijs.nl
Landelijk Register Kinderopvang
BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD. Het LRK-nummer is 208370432. Dit nummer heeft u nodig als u kinderopvangtoeslag wilt aanvragen.
Een keer meespelen?
Dat mag! Neem contact op met de groepsleiding en maak een afspraak. Als ouder bent u ook van harte welkom om een middag mee te kijken.
Tarieven
In het tarievenoverzicht kunt u zien van welke school wij kinderen opvangen. Als de school van uw kind hier niet tussen staat, neemt u dan contact met ons op over de mogelijkheden.
Inschrijven
U krijgt een plaatsingsaanbod en uw kind mag een of twee keer komen wennen.
Hier vindt u het inschrijfformulier
Oudercommissie
Heeft u vragen aan de oudercommissie of wilt u meedenken in de oudercommissie mail dan naar oc@bsowijs.nl.