Nieuws Nieuws

Nieuws

Vacature Vianen

Buitenspeeltalenten voor Buiten gezocht.

Ben jij wijs, sportief, gek op buitenspelen en klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je op verjaardagen kunnen vertellen over je baan als fulltime buitenspeler? Wij zijn op zoek naar een betrokken collega met een grote liefde voor buiten zijn.

Over BSO Wijs!

Net als jij zijn wij bevlogen en betrokken bij alles rondom de BSO. Wij voelen ons energiek, krachtig, betrokken en weten heel duidelijk waarvoor we het doen. Wij willen kinderen met plezier buiten laten spelen. Vrijheid hebben en laten ervaren. Zélf laten ontdekken. Elkaar zoveel mogelijk de ruimte geven om te ontwikkelen, dat is waar we voor staan. Bouw jij mee aan een groeiende buiten-BSO?

Over jou

Van ‘buiten zijn’ geniet je. Je bent avontuurlijk, sportief en kijkt goed naar wat kinderen nodig hebben. En als er dan iets onverwachts gebeurt, blijf je rustig. Bovendien ben je goed in organiseren. De dagelijkse overdracht doe je met flair, want je bent communicatief vaardig.

Nog wat praktische info

Het gaat om een vacature bij onze vestigingen Vianen voor 5 tot 10 uur per week, maandag- en vrijdagmiddag van 13.30-18.30 en in schoolvakanties werk je hele dagen. In de toekomst zijn meer uren mogelijk, want we groeien nog steeds. Ook kun je bij ons invallen. En dat kan bij al onze vestigingen!

Wat wij bieden

  • Fulltime buitenspelen met de leukste kids
  • Direct vertrouwen, na 1 jaar een vast contract
  • Onbeperkt buitenlucht en ook nog een goed salaris
  • Kinder-EHBO, BHV en diverse interne trainingen
  • Stoere outfit van de zaak
  • 99% blije collega’s
  • En.. hoewel je nog lang niet achter de geraniums zit,
    is je pensioen ook geregeld!

Ben jij hét teamlid dat we zoeken?

Heb je geen pedagogisch diploma op zak, maar denk je een echte aanwinst voor ons team te zijn? Verras ons! Stuur ons je motivatie en geef aan wat je voor ons kunt betekenen. Bij echte buitenspeeltalenten, helpen wij namelijk graag om alsnog je diploma te krijgen!

Zie jij jezelf al lekker buiten bezig zijn? Mooi. Stuur dan voor 1 juli 2018 je cv en motivatie naar info@bsowijs.nl. Vragen of info? Stuur een mail. Neem een kijkje op www.bsowijs.nl.

Buitenspelletjes.nl

Al onze activiteiten staan op www.buitenspelletjes.nl Voor iedereen die kinderen heeft, of met kinderen werkt: laat je inspireren om buitenspelen nog leuker en afwisselender te maken! Kijk op deze website voor meer informatie of ga gelijk naar buitenspelletjes.nl!

Open op vrijdag?

Bij voldoende aanmeldingen gaan we open op vrijdag in Driebergen. Meld je aan, of stuur een mailtje voor vragen naar driebergen@bsowijs.nl

Spelen met spullen

BSO Wijs! doet mee aan het project "Spelen met spullen", onder leiding van Projectleider en onderzoeker van de Universiteit voor Humanistiek Utrecht Martin van Rooijen. Ouders van de vestiging Leidsche Rijn hebben inmiddels een brief hierover ontvangen. In dit project krijgen kinderen tijdens het buitenspelen de beschikking over diverse (niet standaard) materialen en spullen die het uitdagende buitenspel stimuleren, zoals kratjes, boomstammetjes, rolplanken en autobanden. Hierbij wordt gekeken naar hoe kinderen spelen en hoe onze BSO medewerkers het spel begeleiden. Er doen 7 kinderopvangorganisaties mee. BSO Wijs! doet mee aan dit onderzoek naar risicovol spelen, omdat we het zo ontzettend belangrijk vinden dat kinderen uitdagend spel krijgen. Elk kind moet de kans krijgen nieuwsgierig te zijn en te leren omgaan met risico's. Dat vinden wij essentieel voor hun ontwikkeling. Juist het overwinnen van ‘kleine’ onveiligheid geeft het kind gevoel voor wat het kan en dat is goed voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Het is voor de ontwikkeling van kinderen niet goed om elk risico te willen vermijden. Kinderen leren door hun ervaringen. Wij delen de mening van de onderzoeker dat het onderzoeksproject kan bijdragen aan het welbevinden van kinderen en meer en betere speelmogelijkheden op de BSO en aan de pedagogische kwaliteit van kinderopvang.

Kledingadvies deze week:


Ouders: Komende week wordt het flink koud, met een uitschieter op donderdag. Kleed uw kind goed aan. Echt dikke trui (wol of fleece), warme handschoenen en muts, sjaal, skibroek en dikke sokken aan. Liefst snowboots of bergschoenen. Geen regenlaarzen of katoenen trui!
Uiteraard zullen we onze buitenspeeltijd ook aanpassen aan de kou.

Toon meer berichten